RENOVEER UW TUIN

 

Heeft u nog een tuin van de vorige bewoner? Heeft u een verwaarloosde tuin waar de fut uit is, waar de bloemen steeds minder en de onkruidgroei steeds meer groeit. Uw motivatie om nog tijd en energie in uw tuin te steken is gedaald tot nul of -10.

Of een tuin eens door u is gemaakt en die niet meer voldoet aan uw huidige eisen en wensen, kortom een bestaande tuin die veranderd dient te worden. Het mooie bij tuinrenovatie is dat u niet vanuit een kale en nieuwe situatie hoeft te beginnen.

Wellicht is niet alles verkeerd aan uw tuin en dienen er waardevolle elementen te worden behouden. Dit behoudt kan zijn om iets te laten staan of juist verplaatsen of hergebruik. Of het geheel laten zoals het is maar ervoor zorgen dat het tuinonderhoud minder kan worden of alleen een andere sierbestrating.

Wij zorgen ervoor dat we samen met u komen tot de best mogelijke oplossing voor uw tuin, zodat u weer kunt gaan genieten van uw tuin. Dit kan zijn genieten van de geurende en kleurige beplanting, of van de vogels en vlinders in uw tuin, of juist de strakke buxushagen en strakke sierbestrating. Wij informeren en inspireren u graag van die mogelijkheden die het beste bij uw eisen en wensen passen.

renovatie